Om oss

Nischer Properties är ett fastighetsutvecklingsbolag med fokus på nischade konceptboenden i stor- och universitetsstäder. Väl genomtänkta lösningar baserade på målgruppens faktiska behov banar väg för en smidig process, ett stabilt resultat och bostäder där människor trivs, umgås och utvecklas.

Organisationen bygger på nära partnerskap med engagerade entreprenörer och externa konsulter som brinner för att utveckla och förverkliga bolagets koncept. På så sätt har vi tillgång till drivna medarbetare med rätt expertis vid rätt tidpunkt, men behåller en smidig och flexibel organisation med låga fasta kostnader.


VISION

Vi vill vara en del av lösningen på bostadsbristen och väljer att göra detta genom att arbeta fram starka koncept baserade på samhällets faktiska behov.

När bostäder ska uppföras med höga krav på funktionalitet, trivsel och en trygg process vill vi vara det självklara valet. Dessutom vill vi överträffa oss själva för varje år som går när det gäller både resultat och kvalitet.


PRODUKTPORTFÖLJ

Nischer Properties har idag över 1000 bostäder
i produktportföljen.

Styrelsen


URBAN LARSSON

VD och Styrelseledamot

Urban jobbar i dag som VD och styrelseledamot i Nischer Properties AB och har under drygt 20 år jobbat i olika roller med ledande befattningar inom PEAB, EBAB och närmast bostadsutvecklaren Oscar Properties innan han tillträdde som VD på Nischer Properties 2016.


TOMMY MARKLUND

Styrelseordförande

Tommy har tidigare varit Director of Corporate Finance för Hägglöf & Ponsbach Gota Securities i London. Han har även varit chef för Götabanken Investment Banking samt bankdirektör i Götabanken.


MATHIAS GRÖNBERG

Styrelseledamot

Mathias är professionell golfspelare sedan år 1990. På meritlistan återfinns bland annat fyra segrar på European Tour. Mathias är även investerare i ett flertal entreprenörsdrivna bolag.