utveckling på
Uppdrag av andra

Nischer Properties långsiktiga mål är bidra till bättre bostäder åt fler människor. Vi arbetar därför även på uppdrag av andra markägare för att få till en kostnadseffektiv produktion som i slutändan ger fler bostäder som vanligt folk har råd med.

När vi anlitas för en totalentreprenad utvecklar vi byggrätten med en optimal fördelning lägenheter utifrån geografiska och demografiska förutsättningar. Vi tar hand om allt från projektering och planering till nyckelfärdig byggnad. Vi designar, kravställer och kvalitetskontrollerar projektet från fabrik till produktion på för att säkerställa ett yrkesmässigt utförande i alla led.

Målet är att bygga både snabbare, billigare och bättre. Uppdragen bygger därför på modulproduktion som smidigt kan anpassas efter varje projekts förutsättningar.  Att använda standardiserade moduler för såväl trapphus, hiss och bostäder, som utvecklas på fabrik och levereras klara för en smidig montering på plats, har många fördelar. Förutom att produktionspriset och byggtiden minskas så förenklas även planering och projektering.

23 hyresrätter i Gävle på uppdrag av HSB

Nischer Properties har fått i uppdrag av HSB att producera 23 yteffektiva hyresrätter i Gävle. Med ett strategiskt läge väldigt nära tågstationen och centrum blir detta ett välkommet tillskott av mindre hyresrätter i centrala Gävle.

Bostäderna som fördelas på två huskroppar har genomtänkt planlösning och baseras på Nyhems byggsystem i storleken ett och två rum och kök. När bostäderna är klara kommer kvarter “Kuttern” att bli hem till unga vuxna som söker ett plånboksvänligt boende med hög kvalitet.

Nischer börjar med markarbeten i april 2019 och inflyttning beräknas ske under 2020.


Nischer Properties är sedan år 2020 delägare i den lettiska modul- och hustillverkaren mTREE

 Smart och hållbart byggande är framtiden 

mTREE producerar hem och kommersiella byggnader uppbyggda av moduler och ramar av trä,
för både privatkunder och företag runt om i Europa.

Vi på mTREE säger ofta att vi – precis som våra produkter – har ett hjärta av trä. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder smarta och kvalitativa produkter som är snälla mot både miljön och kundernas plånböcker. Tack vare vår moderna fabrik i Lettland bygger vi snabbare, billigare och bättre. I kombination med vår kunskap och flexibilitet banar detta väg för skräddarsydda produkter och en optimal process samtidigt som vi uppfyller EU:s högsta standard och fullständig CE-certifiering.

EFFEKTIVITET
EFFEKTIVITET

Produktion av ett stort antal hus på kortast möjliga tid.

BRA PRIS
BRA PRIS

Prisvärda råvaror och produktion i Lettland gör det möjligt att leverera en produkt av hög kvaliet till aggressiv prissättning.

TRYGGT
TRYGGT

Vi arbetar enligt högsta EU-standarder och har full CE-certifiering.