Nischer Properties på Stora Aktiedagen i Stockholm

I år samlades 64 börsbolag under Stora aktiedagen i Stockholm för att presentera sina affärsidéer. Eventet som anordnas av Aktiespararna är ett forum där investerare och bolag kan mötas samt få mer kunskap om hur börsen kommer att utvecklas under år 2020.

Nischer Properties AB deltog för första gången i år och VD David Aspehult höll en efterlängtad presentation av vad som döljer sig under ytan på bolaget.

Nischer Properties AB som noterades på NGM år 2015 har sedan dess vuxit stadigt och har idag 1500 bostäder i projektportföljen, varav 150 i produktion. Genom att utveckla koncept med människors gemensamma behov i åtanke kan både tid och pengar sparas, menar David. Vi slipper uppfinna hjulet på nytt var gång, kommuner får en beprövad och trygg process samtidigt som de individer som flyttar in i bostäderna får ett funktionellt och prisvärt boende.

Robert Vangstedt, vVD berättar vidare hur värde skapas och hur Nischer Properties använder sig av industriellt byggande för att skapa låga produktionskostnader och korta ledtider.
-Inom kort är projektet i Karlstad och Gävle klara och vi har nu en fin plattform att bygga vidare på med planerade projekt för 2020 i Östersund, Ö-vik och Järfälla, avslutar Robert.

>> Se presentationen