Kronoparken, Karlstad

 

128 fräscha hyreslägenheter
vid Karlstad universitet.

 

I januari 2020 var samtliga fyra hus på Serenadplatsen i Karlstad inflyttade och tillträddes av Ledstången AB som nu införlivar de 128 kvadratsmarta hyresrätterna i sitt Campus Living-koncept.  

”Det känns jättekul att vi för in denna fina fastighet under vårt Campus Living-koncept. Vi ser fram emot att erbjuda riktiga studenthem till studenterna i Karlstad.” säger Fredrik Engberg, delägare och partner Ledstången AB.

Bostäderna, som upplåts som hyresrätter, har en yta om 25-26 kvadratmeter med genomgående god kvalitet. Förutom ett fullt utrustat kök med diskmaskin, ugn och mikro samt badrum med kakel/klinker och kombinerad tvättmaskin/torktumlare så har samtliga bostäder även balkong. 

Bostäderna är uppförda enligt vårt koncept Start Living som bygger på välplanerade bostäder till en överkomlig hyra. Den öppna planlösningen och generösa takhöjden ger rymd åt de yteffektiva bostäderna där studenter nu har möjlighet att leva stort på en liten yta.

”Jag är stolt över teamet på Nischer som från markanvisningen för knappt två år sedan och fram till idag har levererat ett lönsamt projekt med hög kvalitet.”, säger David Aspehult, tf VD Nischer Properties. 

Uthyrning sköts av Campus Living 

PLANLÖSNING

Karlstad, som är residensstad i Värmland stad, erbjuder ett rikt kulturutbud, ett myller av shopping och vackra naturområden samt möjligheten att bada mitt i stan.

Stadens universitet, som ligger nära bostäderna, har 16 000 studenter. Universitetsområdet är under ständig utveckling och man planerar att göra närområdet till en levande plats dygnet runt genom stärkta stråk och ett brett utbud av attraktiva mötesplatser.

Karlstad är också en stad som växer. Under årets första kvartal var befolkningsökningen i Karlstad rekordstor och kommunen har idag över 90 475 invånare.

Fakta


Boendeform:
Hyresrätt

Antal bostäder: 128

Storlek: 3232 (BOA)

Byggstart: hösten/vintern 2018

Inflytt: under år 2019


Bilder

Kronoparken, Karlstad