Kronoparken, Karlstad

 

128 fräscha hyreslägenheter 
vid Karlstad universitet.

Nu pågår produktionen av de sista kvadratsmarta 1:orna kring Serenadplatsen i Karlstad.

Bostäderna, som upplåts som hyresrätter, får en yta om 25-26 kvadratmeter med genomgående god kvalitet. Förutom ett fullt utrustat kök med diskmaskin, ugn och mikro samt badrum med kakel/klinker och kombinerad tvättmaskin/torktumlare så har samtliga bostäder även balkong. 

Bostäderna är uppförda enligt vårt koncept Start Living som bygger på välplanerade bostäder till en överkomlig hyra. Den öppna planlösningen och generösa takhöjden ger rymd åt de yteffektiva bostäderna där studenter nu har möjlighet att leva stort på en liten yta.

Ett smart boende för dig som vill få ut så mycket som möjligt av både studier och studentliv.

De tre första husen är nu inflyttade och flyttlasset för sista huset går i januari 2020.

 

ANMÄL INTRESSE

 

PLANLÖSNING

Karlstad, som är residensstad i Värmland stad, erbjuder ett rikt kulturutbud, ett myller av shopping och vackra naturområden samt möjligheten att bada mitt i stan.

Stadens universitet, som ligger nära bostäderna, har 16 000 studenter. Universitetsområdet är under ständig utveckling och man planerar att göra närområdet till en levande plats dygnet runt genom stärkta stråk och ett brett utbud av attraktiva mötesplatser.

Karlstad är också en stad som växer. Under årets första kvartal var befolkningsökningen i Karlstad rekordstor och kommunen har idag över 90 475 invånare.


Fakta


Boendeform:
Hyresrätt

Antal bostäder: 128

Storlek: 3232 (BOA)

Byggstart: hösten/vintern 2018

Inflytt: under år 2019

 


Bilder

Kronoparken, Karlstad